Футболки оптом. Рок-атрибутика, футболки по оптовой цене
З питань оптових продажів звертайтеся за тел. (093) 787-48-91 або Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

Перед Спина

У нас ви можете замовити футболки оптом за дуже вигідними цінами відмінної якості пошиття і друку. Асортимент рок-футболок постійно поповнюється новинками найактуальніших груп і виконавців. Ми пропонуємо футболки за оптовою ціною для інших інтернет-магазинів, рок-магазинів і просто реалізаторів подібної атрибутики на вигідних умовах для обох сторін. Наш магазин рок-футболок вже більше 11 років успішно займається продажем рок атрибутики в роздріб і оптом, тим самим дозволяє інтенсивно розвиватися нам і нашим партнерам. Рок футболки завжди були і будуть в моді, з цього попит на цей товар завжди буде великий. Рок атрибутика - це невід'ємна частина будь-якого неформала або просто любителя якісної музики, яка допомагає підкреслити його неповторність та індивідуальність смаку. Ми працюємо з багатьма інтернет-магазинами і роздрібними продавцями рок футболок як в Києві, так і по всій Україні. Пересилання рок футболок, регланів, толстовок, кенгурушек і майок ми здійснюємо день-у-день або на наступний день після замовлення. Оптові ціни на наші музичні футболки Вас приємно здивують, а їх якість обов'язково допоможе Вам зробити вибір в сторону плідної і довготривалої роботи з нами. Ми завжди йдемо на зустріч своїм клієнтам і партнерам в оптовому продажі продукції і намагаємося максимально спростити завдання покупки і оформлення Вашого замовлення у нас. Періодичні розсилки з останніми новинками рок-атрибутики дозволять Вам бути в курсі всього, що з'являється у продажу у нас, а отже і оновити свій асортимент товару на ваших прилавках, інтернет-магазинах і т.д.

Для уточнення всієї необхідної інформації по роботі з оптовими покупцями Ви можете за телефонами 093-787-48-91, 066-427-22-15. Приємних Вам оптових і роздрібних покупок. Ми раді, що Ви з нами!
 
Не знайшли чогось в нашому каталозі?
Залиште заявку і ми зробимо варіанти принтів Спеціально для Вас.
Ви отримаєте повідомлення о варінтах макетів на вказаний Вами e-mail в данній формі:

E-mail

Побажання, стосовно нових варіантів принтів


Введіть число CT0 цифрами     (захист від спам-ботів)